Blog

Milyen a vezetői stílusom?

Miért fontos, hogy tisztázzuk, melyik vezetői stílus illik hozzánk a legjobban? Azért, mert minél többet tudunk meg önmagunkról- arról, mi az, ami igazán érdekel, hogyan hozunk döntéseket, miért tesszük azt, amit teszünk-, annál hatékonyabbak leszünk mások támogatásának megszerzésében, miközben céljainkat próbáljuk elérni.

Bővebben

A sikeres emberek titka

Mi a közös a GM, a Starbucks, a Xerox, a Pepsi, a Disney és az Apple vezetőiben? Sikeresek és ennek érdekében igen korán kezdik a napjukat. Számos nagyvállalat felsővezetője, amíg az irodában dolgozók többsége alszik- a hajnali órákat testedzésre, meditációra, olvasásra használja. Talán ez a sikerük titka?

Bővebben

Alkosd meg a jövőd, menedzseld a jelent és felejtsd el a múltat!

A szervezetek gyakran nem elég bölcsek ahhoz, hogy elég energiát fordítsanak saját jövőjükre, miközben kimondottan nagy hangsúlyt fektetnek a jelenjükre. Természetesen a jelen is rendkívül fontos. A problémák akkor merülnek fel, amikor a jelen kiszorítja a többi stratégiai prioritást, például csak olyan készségeket tart fontosnak a szervezet, amely kizárólag a jelen céljait szolgálja.

Bővebben

Miért motiválatlanok a munkavállalók?

Az utóbbi időben több vezetővel, cégtulajdonossal is találkoztam, akik arról számoltak be, hogy nehéz motiválni az alkalmazottaikat. 

Bővebben

Hogyan irányítsd az életed

Életünk során időről időre válaszút elé érkezünk. Döntéseink már egészen fiatal korunkban elindítanak minket egy bizonyos irányba. 

Bővebben

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény TÁMOP-2.3.6.B-12-1/11-2014-0075

 

Szervezetfejlesztési tanácsadó iroda működtetése

TÁMOP-2.3.6.B-12-1/11-2014-0075

Bővebben

Hírlevél feliratkozás:

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!