Pszichológiai konzultáció menete

pszichológiai konzultáció Békéscsabán zajlik, illetve igény esetén online. A beszélgetés a jövőre irányul, megoldásokat keres konkrét problémákra. Lehetőség van az elakadások gyökerére is rápillantani, de a cél a problémák mielőbbi megoldása.
Ez a fajta kapcsolat lehetőséget teremt arra, hogy a pszichésen egészséges emberek saját erőforrásaikat hatékonyabban kiaknázzák. A pszichológus segíthet abban, hogy új nézőpontból tekinthessen saját élethelyzetére, rálásson problémái megoldására.

 

A pszichológiai konzultáció kétirányú kommunikáción alapul, tehát a pszichológus nem ad tanácsot, nem mondja meg, mit kell tenni. Nincsenek általános érvényű receptek, nincsenek aranyszabályok. Minden ember más, mindenki máshogy él meg egy-egy helyzetet. Az egyedi problémák egyedi megoldásokat kívánnak. Ezeket a megoldásokat találhatja meg konkrét szituációk feldolgozásában, az aktuális problémát fókuszba állítva gyorsan és hatékonyan.

 

 Találkozók menete:

Az első ülés gyakorlatilag egy ismerkedő, feltáró beszélgetés. Előtte segít, ha átgondolja, milyen problémával és céllal jön és mit vár a folyamattól. A további ülések során (2-4 hetente) az Ön által kijelölt elakadással, problémával foglalkozunk. Az irány meghatározásában és a probléma megoldásában kérdéssekkel, professzionális eszközökkel és feladatokkal segítek Önnek. A folyamat során már nem a múltra, az okok feltárására, hanem a jelenre és a jövőre fókuszálunk és őszinte, objektív visszajelzéssel támogatom Önt abban, hogy ne térjen le arról az útról, ami céljai eléréséhez vezetnek.

A bizalom a közös munka alapja, mely során Ön képessé válik céljai megfogalmazására és azok elérésére akár a magánéletben, akár a munkában.Bejelentkezés: +36704593070 vagy timi.sandor@gmail.com

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!