Magánszemélyeknek

 

Vezetői kompetenciafejlesztés

A vezetővé válás az élet 3 legnagyobb kihívásainak egyike. Sokan arról számolnak be, hogy nem érik el a kívánt eredményt és úgy érzik kudarcot vallanak ezen az úton. 
Kezdő vagy tapasztalt és vezető vagy vállalkozó, a cél ugyanaz. Hiteles, önmagával egyensúlyban lévő elkötelező személlyé válni. Az eredményeket másokon keresztül elérve, valósítani meg önmagunkat és a céljainkat.

Elsősorban vezetői kompetenciafejlesztéssel, soft skill fejlesztéssel foglalkozok. Ugyanakkor a következő kapcsolódó témákban is várom az érdeklődőket.

 

  •    Munkavállalási tanácsadás: egyéni tanácsadás, személyesen vagy online, önéletrajz, motivációs levél, egyéni felkészítés állásinterjúra, Assessment Center-re.
  •          Pályaorientációs tanácsadás: egyéni tanácsadás, személyesen vagy online, pályaválasztás előtt álló fiatalok részére.
  •     Munkaköri feladatok/kompetenciák meghatározása: melyik munkakörben milyen elvárási vannak a vezetőnek és ezekhez hogy illeszkednek a munkavállaók. Ezt követően a fejlesztési irányok is meghatározhatóak.

 

 


 
Vezetői kompetencia fejlesztés folyamataBejelentkezés, ajánlatkérés: +36704593070 vagy timi.sandor@gmail.com

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!